vindt u alle nieuws en informatie over onze organisatie,

onze missie en onze activiteiten.

We willen onze doelstellingen en activiteiten

graag actief voor het voetlicht brengen en zijn altijd bereid om u hierover te informeren.

In onze fotogalerij kunt u onze leden aan het werk zien.

Word ook lid!

Het jaar 2020 loopt ten einde.Voor velen onder ons een vreemd jaar.

Voor iedereen wensen we daarom veel geluk, veel liefde en vooral gezondheid voor 2021.

Het is nog niet bekend wanneer we weer aan de slag kunnen maar houd deze website in de gaten. We hopen dan iedereen in goede gezondheid welkom te heten. 

Tot die tijd: blijf gezond. Fort Garry Horse - Speeltuin

Speeltuin Fort Garry Horse

Wij hebben een hele mooie speeltuin! Deze voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een kindvriendelijke en veilige speeltuin.
Kom ook eens gezellig spelen. Voor iedereen toegankelijk!


VREEMDE KUREN

  

 


 

 
De toneelvereniging van Fort Garry Horse wilde iedereen in 2020 graag uitnodigen voor ons nieuwe toneelstuk Vreemde Kuren.

Maar helaas gooide het Coronavirus roet in het eten. Het toneelstuk kon niet opgevoerd worden en zo werd besloten het uit te stellen naar oktober. Maar ook dan kan het nog niet plaatsvinden volgens de regels van het RIVM. We zijn dus genoodzaakt om het door te schuiven naar maart 2021. Hopende dat het dan wel kan. De juiste datum wordt dan nog meegedeeld en het positieve nieuws is dat de kaartjes van 2020 geldig zijn in 2021.

We hopen iedereen dan gezond en wel in ons theater te kunnen ontvangen.

Blijf gezond.Programma voor aankomende periode:

Wij kunnen nog niet zeggen wanneer we weer groen licht krijgen om iets te organiseren maar als het zover is maken wij dat openbaar via deze website. 

We hopen dat u begrip hebt hiervoor en een ieder hier goed door heen komt en dat we jullie over geringe tijd allemaal weer mogen begroeten.

Op deze website houden we u hiervan op de hoogte. 
Meer Bewegen voor Ouderen in wijk De Hoop!  

DOETINCHEM- Vanaf begin september starten we elke week met een gymles bij Fort Garry Horse. Met de gedachte dat de huidige beweegnorm adviseert dat deelnemers minimaal twee keer in de week spierversterkende oefeningen doen, organiseert Sportservice ook beweeglessen voor ouderen binnen de wijk De Hoop. 

 

Wilt u graag vitaal oud worden? En vindt u het leuk om samen met andere senioren uit uw wijk in beweging te blijven? Doe dan mee met de nieuwe gymgroep in Fort Garry Horse. Deze les duurt 45 min en na afloop drinken we gezellig samen koffie. Wekelijks in Fort Garry Horse. Elke donderdag van 9.15 tot 10.15 uur in Fort Garry Horse, Torontostraat 67 in Doetinchem. 
Meer informatie? 
Wilt u graag meedoen of wilt u meer informatie. Neem dan contact op met Lydia van Kleef via L.vankleef@sportservicedoetinchem.nl of 06 39 64 44 94.

 Kijk voor ons complete beweegaanbod in alle wijken op www.sportservicedoetinchem.nl