Hier vindt u alle nieuws en informatie over onze organisatie,

onze missie en onze activiteiten.

We willen onze doelstellingen en activiteiten

graag actief voor het voetlicht brengen en zijn altijd bereid om u hierover te informeren.

In onze fotogalerij kunt u onze leden aan het werk zien.

Word ook lid!


Jantje Beton

Beste leden,

 

Onze kinderclub haalt geld op voor Jantje Beton, help jij mee aan een mooie opbrengst? 

Met de opbrengst zorgen we ervoor dat we een paar keer per jaar grotere activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren, zoals bijvoorbeeld de Buitenspeeldag, Halloween en Sinterklaas.

De activiteiten zorgen voor meer onderling contact tussen de kinderen en een feest als Sinterklaas is al jarenlang een feestje voor kinderen die thuis weinig hebben.

 

Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten. 

Tijdens de collecte wordt geld opgehaald waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. 

Zo zorgen we samen dat meer kinderen, meer kunnen spelen. 

 

Help mee door in mijn online collectebus te doneren. https://jantjebeton.digicollect.nl/kinderclub-fort-garry-horse-de-hoop/aangemaakt?utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=jantje-beton

Ken je mensen die onze kinderclub ook graag willen sponsoren? Stuur deze mail dan gerust door om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

 

Alvast bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van FGH De Hoop

 

Meer informatie over Jantje beton:

 

Jantje Beton Collecte

School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts één keer per week buiten. Bovendien zijn er veel kinderen die niet lid kunnen worden van een club of vereniging.

 

En dat terwijl spelen ontzettend belangrijk is. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. Door te spelen leren kinderen dingen die ze de rest van hun leven nodig hebben, zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen.

 

Daarom organiseert Jantje Beton één keer per jaar een grote collecte. Samen met duizenden vrijwilligers halen we zoveel mogelijk geld op voor de clubkas van collecterende verenigingen en voor de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat er meer kinderen, meer kunnen spelen.

 

Meer informatie op https://jantjebeton.nl/collecte


 Fort Garry Horse - Speeltuin

Speeltuin Fort Garry Horse

Wij hebben een hele mooie speeltuin! Deze voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een kindvriendelijke en veilige speeltuin.
Kom ook eens gezellig spelen. Voor iedereen toegankelijk!


VREEMDE KUREN

  

 


 

 
De toneelvereniging van Fort Garry Horse wilde iedereen in 2020 graag uitnodigen voor ons nieuwe toneelstuk Vreemde Kuren.

Maar helaas gooide het Coronavirus roet in het eten. Het toneelstuk kon niet opgevoerd worden en zo werd besloten het uit te stellen naar oktober. Maar ook dan kan het nog niet plaatsvinden volgens de regels van het RIVM. We zijn dus genoodzaakt om het door te schuiven. De juiste datum wordt nog meegedeeld en het positieve nieuws is dat de kaartjes van 2020 geldig blijven.

We hopen iedereen dan gezond en wel in ons theater te kunnen ontvangen.

Blijf gezond.Programma voor aankomende periode:

Wij kunnen nog niet zeggen wanneer we weer groen licht krijgen om iets te organiseren maar als het zover is maken wij dat openbaar via deze website. 

We hopen dat u begrip hebt hiervoor en een ieder hier goed door heen komt en dat we jullie over geringe tijd allemaal weer mogen begroeten.

Op deze website houden we u hiervan op de hoogte. 
Meer Bewegen voor Ouderen in wijk De Hoop!  

DOETINCHEM- Vanaf begin september starten we elke week met een gymles bij Fort Garry Horse. Met de gedachte dat de huidige beweegnorm adviseert dat deelnemers minimaal twee keer in de week spierversterkende oefeningen doen, organiseert Sportservice ook beweeglessen voor ouderen binnen de wijk De Hoop. 

 

Wilt u graag vitaal oud worden? En vindt u het leuk om samen met andere senioren uit uw wijk in beweging te blijven? Doe dan mee met de nieuwe gymgroep in Fort Garry Horse. Deze les duurt 45 min en na afloop drinken we gezellig samen koffie. Wekelijks in Fort Garry Horse. Elke donderdag van 9.15 tot 10.15 uur in Fort Garry Horse, Torontostraat 67 in Doetinchem. 
Meer informatie? 
Wilt u graag meedoen of wilt u meer informatie. Neem dan contact op met Lydia van Kleef via L.vankleef@sportservicedoetinchem.nl of 06 39 64 44 94.

 Kijk voor ons complete beweegaanbod in alle wijken op www.sportservicedoetinchem.nl